Sluit

Verblijfpark Keienven

Wuustwezel

Keienven te Wuustwezel is een fijne groene camping met een prachtige natuurlijke zwem- en visvijver. Ons terrein is gelegen in de Belgische Noorderkempen. In de buurt vindt u tal van fietsroutes en leuke bezienswaardigheden. Antwerpen en Breda zijn ideale bestemmingen voor een dagje uit. Ons terrein beschikt over toeristische kampeerplaatsen en vaste kampeerplaatsen voor jaargasten. In de horecagelegenheid kunt u genieten van een goed glas of een hapje met zicht op de vijver.

Camping Keienven is gelegen in de Noorderkempen, een bosrijke streek dichtbij allerlei bezienswaardigheden. We stellen er u enkele voor: fietsroutes, wandelroutes, Antwerpen, Breda, Kalmthoutse Heide, Bakkersmolen, Bijenteeltmuseum, Suske & Wiske museum en Trappistenabdij Westmalle. Kijk voor meer informatie ook op de website van Toerisme Wuustwezel!

Tijdens de verlofperiode op de weekdagen biljarten, sjotteren, sjoelen, darts en kaartavonden. Tijdens de verlofperiode op zaterdag altijd een wisselend programma waarmee u zich kunt amuseren. Wekelijkse knutselmiddagen voor de dames, demonstratiemiddagen, quizavond, voor de kinderen eens per week een aangepaste kinderdisco, dropping, kinderopvang 2 x per week o.l.v. leidster, pannenkoekenmiddag.

Op het terrein
Faciliteiten

Huisdieren toegelaten

Zwemgelegenheid

Speeltuin

Animatie

Cafetaria

Wasserette

Terrein

Elektriciteit

Water

Bekijken op de kaart
Contactgegevens
Verblijfpark Keienven
Fazantendreef 31 
B-2990 Wuustwezel

Antwerpen
Antwerpse Kempen
België

  +32 3 663 04 10
  +32 3 633 02 12
  +32 475 70 76 01
  info@keienven.be
  https://www.keienven.be
Aantal plaatsen
203

totaal aantal plaatsen