Sluit

Park Metsu

Bredene

Kleinschalige familiecamping vlakbij strand

Park Metsu en Park Merlo te Bredene zijn schitterend gelegen op enkele minuten lopen van zee, strand en duinen. Ook het gezellige centrum van Bredene-aan-Zee is dichtbij. Park Merlo biedt een reeks kwaliteitsvolle vakantieappartementen in een verzorgde omgeving. De gasten van Park Merlo genieten evenzeer van de ruime recreatieve faciliteiten geboden door Park Metsu zoals speelpleintjes, tennisvelden, jeu de boules baan, sauna, ... Op Park Metsu vindt u verzorgde toeristische kampeerplaatsen en mobiele verhuurchalets. Daarnaast beschikt het park ook over goed uitgeruste vaste kampeerplaatsen voorzien van alle comfort.

Op het terrein
Faciliteiten

Huisdieren toegelaten

Receptie

Betalen met kaart

Wifi betalend

Speeltuin

Wasserette

Terrein

Verharde plaats

Grasbodem

Toegangscontrole

Lozen afvalwater

Lozen cassettetoilet

Water

Elektriciteit

Accomodatie - Chalet O'Hara

Beschikbaar: 10

Residentiële chalet type "O'Hara" (30m² + terras 11m²): op eigen terrein (gras) van 100 m². Voor 4 personen. Samenstelling: living met zithoek(TV) en kookhoek, een slaapkamer met dubbelbed, een kamertje met 2 één-persoonsbedden, badkamer met douche en lavabo, toilet. Houten terras. Parkeerplaats voor 1 auto.
Chalet O'Hara
Accomodatie - Chalet Panama

Beschikbaar: 4

Kleinere residentiële chalet type "Ridorev Panama" (23 m2 + overdekt terras van 8m2) : op eigen terrein (gras) van 60 m². Voor 4 personen. Samenstelling: living met zithoek (TV) en kookhoek, een slaapkamer met dubbelbed, een kamertje met 2 één-persoonsbedden, badkamer met douche en lavabo, apart toilet. Parkeerplaats voor 1 auto.
Chalet Panama
Accomodatie - Vakantiewoning 'Merlo'

Beschikbaar: 18

De vakantiewoning (60m²) is gelegen op de gelijkvloers of op de bovenverdieping (via een buitentrap en terras bereikbaar) en bestaat uit een leefruimte met zit- en eethoek, keukenhoek met o.a. microgolf, 2 slaapkamers (1x2P + 3x1P), badkamer met toilet, wastafel en douche, tv/dvd. Terras. Parkeerplaats voor 1 auto voorzien.
Vakantiewoning 'Merlo'
Bekijken op de kaart
Contactgegevens
Park Metsu
Koningin Astridlaan 15 
B-8450 Bredene

West-Vlaanderen
De Kust
België

  +32 59 32 05 99
  +32 59 32 14 55
  info@park-merlo.be
  http://www.park-merlo.be
Aantal plaatsen
328

totaal aantal plaatsen

57

toeristische kampeerplaatsen

5

camperplaatsen (Beschikbaarheid)

18

verhuuraccommodaties

5

plaatsen op de tentenweide