Sluit

Camping Zavelbos

Maaseik-Opoeteren

Kom tot rust in een oase van groen!

Camping Zavelbos is een groene camping prachtig gelegen op 5 km van het Nationaal Park Hoge Kempen. Ideaal voor onvergetelijke wandelingen langsheen 2000 ha bossen en vennen. Ons terrein wil zich onderscheiden door zijn hoogkwalitatieve sanitaire accommodatie. Wij bieden u zeer verzorgde toerplaatsen en goed uitgeruste jaarplaatsen. In onze gezellige taverne wacht u onvervalste Limburgse gastvrijheid en een betaalbare gastronomie. Wij heten u ook graag welkom op onze parken Wilhelm Tell te Opglabbeek en De Binnenvaart te Houthalen-Helchteren. Onze gasten kunnen op 6 km vrij gebruik maken van het waterparadijs op Wilhelm Tell.

Op het terrein
Faciliteiten

Huisdieren toegelaten

Receptie

Wifi

Fietsverhuur

Speeltuin

Animatie

Restaurant

Cafetaria

Wasserette

Terrein

Verharde plaats

Grasbodem

Elektriciteit

Water

Lozen afvalwater

Lozen cassettetoilet

Accomodatie - Vakantiewoningen

Beschikbaar: 2

Vakantiewoningen

Bij Zavelbos kunt u goed uitgeruste vakantiewoningen huren.

Eén vakantiewoning (ruim 50m², 5 personen) met één parkeerplaats bij de vakantiewoning.
Woonkamer met zit- en eethoek, kitchenette met koelkast, microwave, 4-pits gasfornuis, afzuigkap en vaatafwasmachine. Keukengerei is voldoende aanwezig voor 5 personen. De tv is aangesloten op het kabelnet. Wi-Fi is gratis beschikbaar. Op het gelijkvloers kunt u rechtstreeks vanuit de woonkamer naar uw privé-terras met tuinmeubilair.

Goed uitgeruste vakantiewoningen
voor gezinnen en groepen

Op de eerste etage heeft u twee slaapkamers met 2x éénpersoonsbedden. Naast de slaapkamers is er een extra éénpersoonsbed beschikbaar. Het mooi verzorgde sanitair bestaat uit een douche, wastafel met koud en warm water en een toilet. In iedere vakantiewoning is er een koffiezetapparaat aanwezig. De vakantiewoningen liggen per twee tegen elkaar met een dubbele scheidingsdeur. Hierdoor kunnen families tot 10 personen twee vakantiewoningen huren als groepsaccommodatie.

Vakantiewoningen
Bekijken op de kaart
Contactgegevens
Camping Zavelbos
Kattebeekstraat 1 
B-3680 Maaseik-Opoeteren

Limburg
Maasland
België

  +32 89 75 81 46
  receptie@zavelbos.com
  http://www.zavelbos.com
Aantal plaatsen
179

totaal aantal plaatsen

46

toeristische kampeerplaatsen

4

camperplaatsen (Beschikbaarheid)

2

verhuuraccommodaties

5

plaatsen op de tentenweide

Troeven
  • De camping is uitgerust met ruime camper- en toeristenplaatsen. Alle plaatsen zijn voorzien van elektriciteit
  • Water en tv-aansluiting. Voor alle klanten is gratis WiFi voorzien. Tot uw beschikking staan ook volledig vernieuwd sanitair en een grote wasruimte. Ook de lekkerbekken worden bediend in onze taverne waar heerlijke gerechten geserveerd worden of in onze frituursnackbar met kleine maaltijden.