Sluit

Camping Vlasaard

Stekene

Uw vakantie plezier waar u thuis naar terugve

LIGGING

De camping is centraal gelegen tussen de kunststeden Gent & Antwerpen, vlakbij Sint-Niklaas en Hulst. Gelegen in het groene Waasland dat gekend is voor zijn mooie natuurgebieden met fiets- en wandelroutes. Ons terrein bevindt zich direct naast een Alvo supermarkt, de Easyfit fitness en de Tropical frituur, binnenspeeltuin en steakhouse. Daarenboven vindt je op de parking naast ons elke zondag voormiddag een bakker met vers brood en gebak.


LOGIES

U kan bij ons terecht voor korte en lange verblijven in 1 van onze huurcaravans of chalets, met eigen tourcaravan, kampeerwagen of tent(en) en voor vaste staanplaatsen (voorzien van alle faciliteiten : elektriciteit, water, riolering, digitale tv en gasaansluiting). We bieden verschillende groottes staanplaatsen aan, dit ook op verschillende plaatsen op het terrein. Voor elk wat wils dus.

Ons terrein is voorzien van moderne en verwarmde sanitaire voorzieningen. Alle staanplaatsen zijn voorzien van parking, riolering, drinkwater, Digitale TV, mogelijkheid tot internetaansluiting en minimaal 16A elektriciteit. Voor de korte verblijven bieden wij een beperkte wifi hotspot aan, onze huurcaravans of chalets hebben uiteraard een persoonlijk wifi signaal. In onze huurcaravans/ chalets zijn geen honden toegestaan in verband met hygiëne.


TROEVEN

Het kampeerterrein is voorzien van 3 speeltuinen, jongerenruimte, kinderruimte, wassalon, visvijver, openluchtzwembad, openluchtbar, basketbalveld, volleybalveld, binnen- & buiten petanquebanen, kantine en modern verwarmd sanitair.


Heel het jaar door organiseren wij tenslotte tal van activiteiten voor jong en oud. Het animatieteam staat dan daarbovenop vanaf midden juli - midden augustus parraat voor alle kinderen van de camping.


Netheid, rust, ruimte & harmonie staan bij ons op de eerste plaats!


Op het terrein
Faciliteiten

Huisdieren toegelaten

Receptie

Betalen met kaart

Wifi

Zwemgelegenheid

Speeltuin

Animatie

Restaurant

Cafetaria

Wasserette

Terrein

Grasbodem

Toegangscontrole

Lozen afvalwater

Lozen cassettetoilet

Water

Elektriciteit

Activiteit - Jaarlijks kampvuur
Jaarlijks houden wij in Augustus een gezellig kampvuur.
Activiteit - Fietstochten
In de zomermaanden organiseren wij frequent fietstochten.
Activiteit - Bingo
We organiseren (april-oktober) 1 keer per maand een bingo.
Activiteit - Playbackshow
Activiteit - Paasbrunch
Activiteit - Cocktailavonden
Activiteit - Jaarlijks halloweenfeest
Activiteit - Sinterklaasfeest
Activiteit - Dansavonden
Activiteit - Viswedstrijden
Activiteit - Survival games
Activiteit - Thema-avonden
Heel het jaar door organiseren we tal van activiteiten, hieronder valt ook thema-avonden zoals paella avond, jaren 70, muziekavonden met bv. reggae of imitators, paasbal,...
Activiteit - Allerlei activiteiten
Activiteit - Kinderanimatie
Juli-Augustus
Activiteit - Petanque
Activiteit - Zwemmen
Juli-Augustus
Activiteit - Paaseitjes rapen
Activiteit - Boogschieten
Activiteit - Levende tafelvoetbal
Activiteit - Springkastelen
Wij doen jaarlijks tal van activiteiten, dit is er 1 van.
Omgeving - Brasserie Mistral
Dit restaurant gelegen in het centrum van Stekene biedt vlaamse klassiekers tot culinaire gerechten aan. Hier kan je tenslotte ook gezellig buiten dineren. Tijdens de horeca sluiting bieden zij diverse takeaway menu’s aan.
Omgeving - Alvo Supermarkt
Deze alvo supermarkt ligt direct naast de camping. Je kan hier buiten de alledaagse voeding, belegde broodjes, vers gemaakte schotels en steeds vers brood krijgen. Weetje: geopend zondag voormiddag.
Omgeving - De Ster
Het provinciaal domein De Ster is een prachtig recreatiedomein van 100 Ha. Je vindt er o.a. een zwem en recreatievijver, waterglijbanen, een grote speeltuin, een kinderboerderij en een trampolinepark. Voor de sportievelingen zijn er verschillende sportterreinen en outdoor activiteiten. Als je graag nog eens ergens anders vist kan je naast aan onze eigen visvijver ook hier zoeken naar de perfecte visspot.
Omgeving - Fondatie van Boudelo
De Fondatie van Boudelo is gelegen langs van het Kanaal van Stekene in Sinaai en is één van de meest gewaardeerde natuurgebieden van het Waasland. Bovendien kan je in de kijktoren, op 8 meter hoogte, genieten van het mooie groene landschap.
Omgeving - Heidebos
Eindeloos genieten van de heldere lucht, zeldzame planten of kleurrijke vlinders spotten: het kan allemaal in het Heidebos. Je vind hier ook een brede zandrug waarop planten en dieren voorkomen die je eerder in de Kempen verwacht. Niet te missen dus!
Omgeving - Kano & Kayak Center
Vanuit het plaatselijke Kanocenter aan de Kalvebrug kan je alleen of in groep een kano of kajak huren om door de vele prachtige groene poldergebieden van het Waasland te peddelen. Wens je hierbij graag een gids? Dat is mogelijk via reservering.
Omgeving - Keysershof
‘T Keysershof bevindt zich op slechts een paar km van onze camping waar je gezellig aan het water kan aperitieven of dineren. Tot slot kan je hier een bootje huren met een picknick voor aan boord. Kortom, een aanrader!
Omgeving - Moervaarthoeve
In de prachtige groene omgeving rond Wachtebeke, vlakbij het Heidebos en het Provinciaal Domein Puyenbroeck, ligt de Moervaarthoeve. Een restaurant met familiaal karakter dat zijn kaart elk seizoen veranderd. Voor de frisse lucht genieters is er een aangenaam terras en voor de kleinsten een speeltuin.
Omgeving - Steengelaag
Het Steengelaag is een gevarieerd natuurgebied, met een verleden van kleiontginning, vlakbij het centrum van Stekene. Het 2 kilometer lang wandelpad brengt je langs de mooiste plekjes en panorama's.
Omgeving - Stekense Vaart
De Stekense Vaart is op de Koebrug na erg ondiep, wat de vaart niet geschikt maakt voor boten. Met een kajak of kano is de Stekense Vaart wel toegankelijk. De vaarweg voert je langs prachtige natuurgebieden en een fijn restaurant indien je de aansluitende Moervaart bevaart.
Omgeving - Stropersbos
In het Stropersbos vindt je elzenbroekbossen, open plekken met heides en grote grazers. Samen met de aanpalende groengebieden vormt het Stropersbos één van de grootste bos- en natuurcomplexen in Oost-Vlaanderen. Weetje: Net over de nederlandse grens vind je ook een stukje Stropersbos waar de hond vrij mag rondlopen.
Omgeving - Tabakmuseum
“Vandaag is het misschien uit den boze, maar vroeger was roken een ware kunst. Met attributen die meer leken op hedendaagse kunst dan op ordinair rookgerei. En een sociale functie die niet te onderschatten is.” (Waasland.be)
Omgeving - The Musketeers
Een oude steenbakkerij omgevormd tot een brouwerij met een sfeervol brouwerijcafé met een groot terras, waar je kan genieten van heerlijke speciaalbieren en streekgerechten.
Omgeving - Verbeke Foundation
De Verbeke Foundation is een private kunstsite die geopend werd door kunstverzamelaars Geert en Carla Verbeke Lens. Perfect voor de cultuur, natuur en ecologie liefhebbers.
Omgeving - Tropical
Tropical ligt direct naast ons en is een binnenspeeltuin in een gebouw van meer dan 2000 m². Samen met hun Steakhouse restaurant bieden ze plezier aan voor zowel jong als oud. In het steakhouse kan je terecht voor een drankje zoals een lekkere cocktail, mocktail, een gin-tonic, een koffie met verse pannenkoek of een hapje. Bovendien vind je hier ook een lekker stuk vlees , Zeeuwse mosselen of vis, voor elk wat wils dus. Tropical heeft sinds kort ook een frituur. In deze frituur kan je niet alleen lekkere verse dikke frieten eten maar ook verscheidene takeaway gerechten afhalen.
Bekijken op de kaart
Contactgegevens
Camping Vlasaard
Heirweg 143 
9190 Stekene

Oost-Vlaanderen
Waasland
België

  +32 3 779 81 64
  info@camping-vlasaard.be
  https://www.camping-vlasaard.be
Aantal plaatsen
379

totaal aantal plaatsen

Troeven
 • 3 speeltuinen
 • Jongerenruimte
 • Kinderruimte
 • Wassalon
 • Visvijver
 • Openluchtzwembad
 • Openluchtbar
 • Basketbalveld
 • Volleybalveld
 • Binnen- & buiten petanquebanen
 • Kantine en modern verwarmd sanitair. Naast ons bevindt zich er een Alvo supermarkt
 • Frituur
 • Binnenspeeltuin en steakhouse restaurant.