Sluit

Camping De Boomgaard

Maaseik

Kamperen op de oever van de Maas

Camping de Boomgaard

Kamperen en genieten van de natuur aan de slingerende Maas.

In het idyllische Aldeneik (Maaseik) vind je Camping de Boomgaard. Hier kun je terecht met je tent, caravan of mobilhome. De camping ligt aan het fietsroutenetwerk vlakbij knooppunt 25 en in het prachtige bekroonde Rivierpark Maasvallei. Met het veerpontje ben je in een wip in Nederland om daar je wandeling of fietstocht voort te zetten. Ook het Nationaal Park Hoge Kempen ligt op enkele kilometers.

Kamperen doe je op de oever van de slingerende Maas. Je verblijft er in een natuurpracht en komt tot rust als je uitkijkt op het water, op de grote grazers aan de overkant, de ontelbare watervogels of op de plezierbootjes op de Maas. Bij valavond kun je verschillende bevers zien zwemmen in de Mynecomplas vlak achter de camping. De camping ligt tussen de jachthavens Heerenlaak en de Spanjaard en op 10 minuten fietsen van de historische markt van Maaseik. Restaurantjes en terrasjes op 50 meter. Wil je een dagje shoppen dan zijn Maasmechelen Village of Designer Outlet Roermond vlakbij.

Camping de Boomgaard is het hele jaar toegankelijk door onze verharde plaatsen aan de Maas. Logeer tussen de kersenbomen met zicht op de Maas. Op deze klein maar fijne camping kom je helemaal tot rust. Het is de ideale uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten in het mooie rivierpark Maasvallei. Ben je een watersportliefhebber, dan bieden wij waterskilessen aan of een tochtje op de Maas. Verder is er in de buurt de mogelijkheid om te zeilen, suppen, kanotochten, windsurfen of te vissen. Horeca is er in overvloed en om het af te maken kan je van een wijnproeverij genieten op het bekroonde Wijndomijn Aldeneyck. Ons publiek bestaat voornamelijk uit actieve levensgenieters die graag wandelen en fietsen. De camping heeft geen speeltuin. Honden zijn welkom

Op het terrein
Faciliteiten

Huisdieren toegelaten

Receptie

Wifi

Zwemgelegenheid

Terrein

Verharde plaats

Grasbodem

Toegangscontrole

Lozen afvalwater

Lozen cassettetoilet

Water

Elektriciteit

Bekijken op de kaart
Contactgegevens
Camping De Boomgaard
Leeuwerikstraat 67 
3680 Maaseik

Limburg
Maasland


  +32 494 22 22 36
  +32 471195955
  info@campingdeboomgaard.be
  https://www.campingdeboomgaard.be
Aantal plaatsen
10

totaal aantal plaatsen

10

toeristische kampeerplaatsen

10

camperplaatsen (Beschikbaarheid)

5

plaatsen op de tentenweide

Troeven
  • De camping ligt in het wondermooie Rivierpark Maasvallei en aan het fietsroutenetwerk.