Camping.be

Verblijfpark Reamerik ***

Welkom

Wakker worden met vogelgeluiden....echt waar!

Camping Reamerik is een rustig en aangenaam verblijfpark gericht op vaste jaargasten.


Camping Reamerik staat garant voor kwaliteit, comfort, rust, recreatie voor zowel jong als oud. De camping herbergt een hele rijke geschiedenis die 45 jaar geleden begon. De naam verwijst naar grootvader Remy die in Amerika voldoende geld verdiende om deze gronden waarop de camping staat, aan te kunnen kopen. Deze unieke camping gelegen te midden van prachtige natuur en in het hart van België is voor zowel jong als oud een ervaring. De kampeerder bevindt zich hier in een oase van rust. Camping Reamerik is omringd door bossen en weiden en wordt beheerst door sier- en fruitbomen, wat zorgt voor een unieke ervaring voor iedereen. 
 

Het is een waar paradijs voor natuur- en fietsliefhebbers en ook voor voorbijgangers is dit een perfecte locatie. Zo is camping Reamerik een vaak bezochte rustplaats voor Compostella-bedevaarders. De kampeerder wordt ondergedompeld in het dorpse karakter van Denderhoutem. Camping Reamerik vormt de ideale uitvalbasis om België te verkennen. De twee culturele steden, met name Brussel en Gent, liggen op nog geen 30 minuten verwijderd van de camping. Verder kan de kampeerder het oorlogsmuseum in Haaltert bezoeken en het gezellige dorp verkennen. 
 
Camping Reamerik zelf beschikt over drie sterren. Deze zijn te danken aan de ruime staanplaatsen voorzien van het nodige comfort (water, elektriciteit, kabel-tv, riolering...) en het verzorgde sanitair. Daarnaast heeft de camping op recreatief gebied ook wat te bieden: fietsverhuur, speelterrein, pétanquebanen, volleybalplein,wandelbos,... De camping beschikt eveneens over een gezellige taverne , een ontmoetingsplek bij uitstek waar u kan kennismaken met de vaste kampeerders.  • Zéér snelle verbinding met Brussel en Gent via N45 en E40! Als dal bijna onzichtbaar verscholen in het omringende landschap. Zeer rustig!!! Gastvrije ontvangst. Supermarkt op 4OOm - ook op zondag geopend tot 's middags.

  Bekijk prijslijst   Boek nu

Verblijfpark Reamerik ***

Zonnestraat 68 
B-9450 Denderhoutem-Haaltert

Oost-Vlaanderen
Scheldeland
België