Camping.be

Jocomo Parc

Fietsroutenetwerk

Jocomo Parc is gelegen in een van de mooiste fietsgebieden van België. Hier vindt u tot wel 2000km bewegwijzerde routes. Fietst u graag door de wonderbaarlijke natuur, of liever door idyllische dorpjes? Houdt u van veel beklimmingen en afdalingen, of net van een vlakke tocht? Het fietsroutenetwerk Limburg heeft voor iedereen iets te bieden!


Meer info

Nationaal Park de Hoge Kempen

Het Nationaal Park in de Belgische provincie Limburg, is een uniek natuurgebied waar meer dan 5700 ha bos en heide beheerd en beschermd worden. Het gebied strekt zich uit over de gemeenten Dilsen-Stokkem, Maasmechelen, Zutendaal, Lanaken, Genk en As. Uitgestrekte dennenbossen worden afgewisseld met paarsbloeiende heide, grote waterplassen getuigen van grind- en zandwinning, hoge toppen bieden grootse vergezichten, .... In dit natuurlijke decor leven tal van zeldzame en bijzondere dieren. Iedereen is welkom om hier eindeloos te ontspannen: wandelen, fietsen, ... of gewoon zorgeloos te genieten van al dit moois. Zes toegangspoorten helpen je op weg. Onder de indruk? Breng eens een bezoekje aan het Nationaal Park en treed zelf in het spoor van de natuur...

Meer info

Wandelen

Het Nationaal park Hoge Kempen staat garant voor 220km wandelplezier. Hier vindt u maar liefst 51 bewegwijzerde wandelroutes van 3km tot 14 km. Enkele van deze routes lopen zelfs rechtstreeks langs Jocomo Parc!

Meer info

Shoppen

Lanaken ligt in het uiterste zuiden van het Grensmaasgebied, in de schaduw van de stad Maastricht. Door zijn centrale ligging is Lanaken de ideale uitvalsbasis om te gaan shoppen in winkelparadijs Maastricht, Hasselt, Genk of Maasmechelen of Ambiorix in Tongeren goedendag te gaan zeggen. Op een klein half uurtje bent u ook in Luik of Aken. De autosnelweg geeft een vlotte verbinding naar de Ardennen.

Meer info

Sportief

Sporten in de prachtige natuur, waar kunt u dit beter dan in de prachtige omgeving van het Nationaal Park Hoge Kempen? Jocomo Parc is ideaal gesitueerd voor de sportliefhebber.

Meer info