Camping.be

Voor wie het avontuurlijke van kamperen wil combineren met modern en eigentijds comfort is er de vaste kampeerplaats.

Zo'n vaste kampeerplaats is een ruim en ingericht perceel. Het is bedoeld om uw eigen comfortabele stacaravan op te plaatsen gedurende vele jaren. Eventueel kunt u ook uw toercaravan voor langere tijd op zo'n plaats opstellen.

De termijn waarop u uw mobiel verblijf laat staan, bepaalt u – mits enkele voorwaarden – helemaal zelf. Omdat de standplaatsvergoeding van dergelijke vaste kampeerplaatsen één keer per jaar afgerekend wordt, spreken we ook wel van jaarplaatsen.


ONTDEK DE VOORDELEN VAN VAST KAMPEREN

Kant-en-klaar genieten, bijna het hele jaar lang

Binnen de openingsperiodes van onze campings en verblijfparken kunt u – zo vaak en zoveel als u zelf wil – komen genieten van uw vast kampeerverblijf.

In elke maat en prijsklasse

De parken op onze website bieden een breed scala aan vaste kampeerplaatsen naar eenieders smaak. Zowel naar ruimte, sfeer als prijs. Ook mobiele verblijven zijn er naar ieders wens. Er is vaak ook een tweedehands aanbod.

Comfortabel buiten leven

Jaarplaatsen zijn voorzien van alle eigentijdse nutsvoorzieningen zoals elektra, water en afvoer, centrale antenne en wifi. In uw eigen mobiel verblijf hoeft u dus niets van het comfort van thuis te missen.

Een kindvriendelijk en sfeervolle omgeving

Onze campings en parken bieden een ideale en veilige omgeving waar uw kinderen of kleinkinderen veilig en ongedwongen kunnen spelen, ravotten, fietsen en nieuwe vriendjes kunnen ontmoeten. Hier leert u gelijkgestemde mensen kennen, en misschien wel vrienden voor het leven. Kamperen is samen genieten en beleven!