Camping Jamboree*** is gelegen aan zee en is een ideale plek om te onthaasten. Onze camping bevindt zich op 600 m van het strand, op 100 m van een supermarkt, op 200 m van de attractie ‘Sea Life’ en op 700 m van het stadscentrum. Tijdens de zomermaanden is er een gevarieerd animatieprogramma voor jong en oud.
Op ons terrein vindt u onze uitgebreide voorzieningen: douches, babybad, mindervalide ruimte, vaatwasruimte, wasmachines, droogtrommel. Eveneens ter plaatse: een warme bakker, soepronde, enz. Bovendien bieden wij onze gasten ter plaatse ook een aantal ontspanningsmogelijkheden. Honden zijn toegelaten op ons terrein.
Wij verwelkomen kampeergasten met toercaravan, met kampeerauto of met de tent. Onze kampeerweide biedt plaats aan grote tenten tot 10 m² .
Camping Jamboree verhuurt ook goed uitgeruste jaarplaatsen voor stacaravans en seizoenplaatsen voor toercaravan. Onze percelen bieden aansluitingen voor electra (16 A) water, riolering, kabeltv en er is mogelijkheid voor wifi.
Wij verhuren netjes ingerichte stacaravans voor ieders budget, van Basic tot Comfort Plus. Ter plaatse beschikken wij tevens over een aanbod aan nieuwe - en tweedehandse stacaravans te koop.

Ligging:

Camping Jamboree ***
Polderlaan 52
8370 Blankenberge
Website: www.jamboree.be
E-mail: info@jamboree.be
T: +32 50 41 45 45
F: +32 50 41 45 45

Open: 1 maart tot 30 oktober
Camping JamboreeCamping Jamboree
Camping JamboreeCamping Jamboree

banner-2014-1